Gratuitate tren. Studenți: Băi jeguri comuniste, să vă fie rușine! / Mizerabil să ne discriminați!

Ioana Duță și Rareș Moldovan, doi studenți, au reacționat după ce ministrul Finanțelor a spus că se gândește să limiteze din ”drepturile” studenților de a merge nelimitat, oricând, la orice oră, orice destinație cu trenul.

Cei doi studenți s-au supărat când au văzut că românii au aplaudat poziția ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici care a spus că este posibil ca numărul nelimitat de călătorii cu trenul să devină limitat.

”Bai jeguri comuniste să vă fie rușine!(nu este o referință la toate persoanele ce au trăit în vremea comunismului, ci a persoanelor care au mentalitatea celor care au comentat la postarea respectiva)

Eu am gratuitate la tren de un an de când sunt student și e a doua oară acum în august când circul cu bilet gratuit. Am inceput sa muncesc pe timp de vara de când aveam 14 ani și mi-am riscat o vară ca să lucrez chiar și în fabrica.

Nu vă e rușine să ne atacați in fel și chipuri când noi ăștia pe care ne faceți "bețivi și drogați" vom plăti pensile voastre la bătrânețe din toate taxele și impozitele pe care statul le va lua din salariul nostru propriu.

Ca ce? Ca voi să o frecați bine mersi in fata televizorului și să votați din nou cu persoane incompetente care ne va ruina noua in continuare viitorul?

Acum este vremea noastră, a tinerilor că vreți sau nu așa că lăsați-ne sa avem un trai cât mai bun pentru că noi nu suntem vinovați de frustrările voastre din tinerețe.

Răzbunarea nu trebuie făcută asupra noastră pentru că datorită acestei mentalități suntem unde suntem. Voi purtați o vina și o rușine mult mai mare decât noi, tinerii, pentru că ați pus în vârful țării niște incompetenți. RUȘINE încă odată!”, a scris Rareș Moldovan pe Facebook.

VEZI ȘI: FĂRĂ gratuitate la tren pentru studenți. Mircea Badea: Mă simt jignit. Îmi vine să vomit

Ioana Duță, o altă studentă, a scris:

”In cele mai multe dintre dati, cand vad asemenea știri legate de politica nu ma implic nicicum, imi tin părerile pentru mine. Insa acum, deja nu ma mai pot abtine. Mi se pare absolut mizerabil, din ambele parti, sa discriminezi in felul asta studentii care reprezintă viitorul țării.

In primul rând, critic decizia la care a ajuns guvernul. Gratuitatea la transportul feroviar era printre putinele drepturi pe care le aveam in țara asta si il vor restricționat. Da, exista mari găuri bugetare, insa daca ar fi existat un sistem de conducere bun, România nu ar mai avea problemele pe care le are acum.

In al doilea rând, nu vad locul tuturor acelor comentarii. Acei cetățeni români, cu drept de vot, la fel ca noi, se bucura de faptul ca ni se neagă un drept, pe motivul ca "ei (studenții) nu muncesc pentru bani, vor doar pomeni ca sa ne ocupe locurile din tren".

Afirmația asta mi-a dat un trigger mental maxim.

"Dragi" oameni, va informez cu ocazia asta ca nu toti studenții profita de condiții si nu aduc nimic bun țării. Majoritatea studenților, mai ales cei care vin din provincie si pleaca spre orașele mari in căutare de mai bine, se angajează inca din primul an de facultate pentru a-si ajuta parintii sa facă față cheltuielilor școlare si platesc impozite la stat. Noi va plătim pensiile, oameni buni. V-ați gândit vreodată ca acel tânăr student care ocupa un loc in tren vine in weekend acasa dupa o saptamana de munca si școala? Pun pariu ca nu v-ați gândit. Studentul ala pe care voi il acuzați muncește mai mult si e mai stresat decat ați fost dumneavoastră vreodată. Asa ca haideți sa lasam acuzațiile pentru ca asemenea concepții ne trag in jos ca popor. Si ne mai întrebam de ce avem reputația pe care o avem in străinătate...”.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel