Fanii serialului Friends, în doliu. A murit actorul care l-a interpretat pe Gunther

Captura Video Instagram Jennifer Anniston
Captura Video Instagram Jennifer Anniston

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în serialul Friends, a murit la vârsta de 59 de ani. 

"Tyler a murit în casa sa din Los Angeles, duminică dimineaţă. Cei care l-au cunoscut măcar o dată ştiu că au avut un prieten pe viaţă. În urma sa a rămas Jennifer Carno, dragostea vieţii lui", a transmis managerul actorului, conform BBC.

Tyler a fost diagnosticat cu o formă avansată de cancer de prostată în 2018, cancer care s-a extins ulterior la oasele sale. 

"În dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni, şi-a împărtăşit povestea şi a devenit un susţinător al celor care s-ar putea afla în situaţia sa. A încurajat toţi bărbaţii să se testeze pentru astfel de boli până la vârsta de 40 de ani", a mai declarat managerul său. 

Gunther, unul dintre cele mai iubite personaje din Friends 

 

Deşi nu a apărut pe ecran la fel de mult ca personajele principale din Friends, Gunther a fost şi rămâne unul dintre cele mai iubite personaje. El era chelner şi managerul cafenelei Central Perk şi a fost îndrăgostit de Rachel, personajul interpretat de Jennfier Anniston.

"Lumea l-a ştiut ca Gunther, al şaptelea prieten, dar apropiaţii l-au cunoscut ca actor, muzician, activist pentru atragerea atenţiei asupra cancerului, şi ca un soţ iubitor", a mai explicat managerul. 

În luna mai, Tyler a avut o scurtă apariţie în Friends: Reuniunea, via Zoom. 

"Au fost cei mai memorabili 10 ani din viaţa mea, sincer vă spun. Nu mi-aş fi putut imagina o experienţă mai frumoasă. Toţi aceşti oameni au fost fantastici, a fost o bucurie să lucrez cu ei. M-am simţit special", a declarat actorul la acel moment. 

Tyler a jucat în aproape 150 de episoade din Friends. 

Jennifer Anniston a reacţionat pe pagina sa de Instagram la auzul veştii că actorul a murit. 

"Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îţi mulţumim pentru râsetele pe care le-ai adus în serial şi în vieţile noastre. Ne vei lipsi", a scris actriţa, alături de un clip din episodul final, în care Gunther îşi declară dragostea pentru Rachel. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Şi Courteney Cox, actriţa care a interpretat rolul Monicăi, a scris "Sentimentul de recunoştinţă pe care îl aduceai tu într-o cameră şi pe care ni l-ai arătat în fiecare zi pe platourile de filmare e identic cu recunoştinţa pe care o am pentru că te-am cunoscut". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel