Familia lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, executată silit. Replici în DIRECT

Tensiuni în familia lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, în urmă cu mai mulţi ani, în Bucureşti.

Potrivit România TV, avocatul i-a executat silit pe părinţi. Tatăl copilului spune că, după trei săptămâni, l-a informat pe apărător, printr-un email, că renunţă la serviciile acestuia. Avocatul i-ar fi spus că trebuie să-i dea 10.000 de euro înainte să renunţe la serviciile sale. 

Tatăl lui Ionuţ, într-o intervenţie telefonică la România TV, a declarat: „Două lucruri m-au deranjat la dumnealui. În primul rând, că tot ce spuneam nu era confidenţial, între noi, discuţii private. Şi în al doilea rând, când am avut o discuţie cu ce şanse avem, hai să nu facă nimeni puşcărie, că daune morale nu se pune problema, că nu e frumos să cerem. Şi atunci am zis, dacă noi nu ne facem dreptate cu dumneavoastră, ne căutăm pe altcineva. Dacă vreţi să faceţi asta vă dau în judecată, vă execut cu 10.000 de euro că m-aţi dat afară. Am schimbat avocatul, l-am anunţat.”

Avocatul Bogdan Bărbuceanu, de asemenea, într-o intervenţie telefonică la România TV, a declarat: „Domnul Anghel, din păcate, prezintă denaturat situaţia. În primul rând, dumnealor m-au căutat pe mine. În contract a existat un onorariu fix, care n-are nicio legătură cu acei 10.000, care nu ştiu de unde i-a reţinut domnul Anghel. Şi un onorariu de succes de 20 la sută din toată suma, ce constituie despăgubiri civile. În baza acelui contract, eu am asistat întreaga familie. (...) Dânşii doreau o sumă foarte mare de bani. Am reuşit acest lucru. După care, relaţiile s-au îndepărtat un pic. (...) A apărut o oarecare detaşare. (...) Dar ce s-a întâmplat pe parcursul urmăririi penale sunt exclusiv munca mea şi activitatea mea profesională. (...) Ceea ce m-a deranjat e că nu m-a căutat o dată să reglementăm aceste raporturi, sigur, dintre client şi avocat. Această executare a fost încuviinţată de instanţa de judecată care a apreciat că acel contract este perfect valabil".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel