EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT 2014. Remus Pricopie, avertisment transmis elevilor şi părinţilor

EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT 2014. Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a ținut să reamintească cadrelor didactice implicate în examenele de EVALUARE NAȚIONALĂ și  BACALAUREAT 2014, dar și elevilor și părinților că "nu există subiectul protocol". Mesajul ministerului este unul foarte simplu: "Nu ne jucăm".

Elevii nu vor avea voie să strângă bani de protocol la examenele din această vară, inspectorii şcolari, directorii şi părinţii fiind avertizaţi de Remus Pricopie să respecte legalitatea examenelor din această vară.

EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT 2014. Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, după o întâlnire avută cu senatorii PSD, că a avut în această dimineaţă o videoconferinţă cu inspectorii generali şi liderii de sindicat în care le-a cerut acestora să interzică orice colectare de bani pentru protocol, indiferent de motiv. Ministrul Educaţiei a ţinut să precizeze că nivelul subiectelor va fi "mediu plus", subliniind că în alţi ani subiectele au fost concepute de parcă "erau olimpiade naţionale".

Citește și: BACALAUREAT 2014. "Se pregătește o FRAUDĂ de anvergură națională"

EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT 2014. "Nu există subiectul protocol, nu există niciun alt subiect, organizarea acestor examene se poate face din fondurile alocate de la bugetul statului", a spus la Parlament Ministrul Educaţiei.

El a adăugat că i-a rugat pe directorii şcolilor, pe inspectorii generali şi pe reprezentanta asociaţiei de părinţi să le transmită un mesaj foarte clar părinţilor pentru ca aceştia să aibă grijă cu ce bani trimit la şcoală copiii.

Citește și: BACALAUREAT 2014: Veste neașteptată pentru cei care pică examenul

EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT 2014. „Repet, nu au voie să aloce bani sau să strângă bani pentru niciun fel de activitate asociată examenelor. Trebuie să ne luăm măsuri de precauţie. Şi anul trecut am transmis mesaje în acest sens. Aş vrea să-i rog pe cei care vor să se joace cu legea să vadă cazurile identificate şi ce s-a întâmplat cu oamenii respectivi care au fost daţi afară din sistem, nu mai sunt cadre didactice, sunt oameni care au dosare penale", a precizat ministrul Remus Pricopie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel