BACALAUREAT 2014. "Se pregătește o FRAUDĂ de anvergură națională"

bacalaureat
bacalaureat

BACALAUREAT 2014, BAC 2014. Sebastian Lăzăroiu spune că anul 2014 va aduce o fraudă urișă la examenul de bacalaureat. Social-democrații sunt acuzați că vor da ordine ca profesorii care corectează să fie mai indulgenți cu elevii. Acuzațiile vin din partea lui Sebastian Lăzăroiu care zice că are și dovezi pe care își bazează spusele.

BACALAUREAT 2014, BAC 2014. "Se pregătește o nouă fraudă de anvergură națională: creșterea ratei de promovare la bacalaureatul de anul acesta. Comisii de corectare au primit ordin să umfle ușor notele elevilor, în asa fel încât fie cât mai puțin picați. Se pare că ordinul a venit prin rețeaua PSD. Eu am niște informații în sensul ăsta.

Nu mă surprinde. Îi știu cum gândesc. Sunt alegeri prezidențiale: părinții multumiți, profesorii multumiți, noii votanți mulțumiți și ei. De fapt, tot sistemul sacrificat. O să vedem în rata de promovare dacă e adevarat sau nu. Orice creștere suspectă față de anul trecut va confirma informația. Mi-aș dori să nu fie așa", este de părere Sebastian Lăzăroiu.

VEZI ȘI: BACALAUREAT 2014. Perle la proba orală la română

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel