EXCLUSIV  Elisabeta Lipă, trucul pentru un păr perfect: Fac aşa de mult, de când făceam sport. O viaţă întreagă am stat cu părul prins, acum mă răsfăţ

Captură video
Captură video

Elisabeta Lipă a oferit un interviu... diferit în cadrul emisiunii MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. 

Întrebată cum îşi menţine părul sănătos, Elisabeta Lipă a spus că "este foarte simplu. Nu folosesc nişte tratamente sofisticate, pe care să dau sute, mii de lei. E ştire! Aţi auzit de şampon cu urzică? Îl iau de la Plafar, costă 30-40 de lei, depinde de sticlă. Undeva la 400 ml. Folosesc acest şampon. De la toate şampoanele astea sofisticate fac mătreaţă, pe bune! Bineînţeles, fără balsam nu merge. 

Folosesc tot balsamuri din astea simple. 

Părul meu este ondulat. Când mă plictisesc de el aşa, îl fac drept. Când mă plictisesc de drept, îl las ondulat". 

"După ce îmi spăl părul, îl hrănesc la rădăcină"

"O viaţă întreagă am făcut sport şi tot timpul eram cu părul prins, că nu poţi face antrenament cu părul liber. De când m-am retras, mă răsfăţ. Am fost vopsită în toate culorile, pentru că mă plictisesc să stau aşa, la o singură culoare. Acum, coafeza, prietena mea, îmi dă sfaturi pe care le ascult, şi zice că nu trebuie să mai tai din păr, deşi eu aş mai vrea. Când zice că e de tăiat, o las să taie. Mă las pe mâna ei. Culoarea mea de acum e o combinaţie de culori, nu e una singură. Când ai păr prea mult nu e bine, când ai păr puţin, iar nu e bine. Eu nu pot să îmi prind părul în clame, că nu găsesc clame care să nu se rupă. 

După ce mă spăl, şi îmi întind părul cu o perie rotativă, mă dau cu ulei, îl hrănesc la rădăcină. Cu ulei de ricin!", a mai declarat fosta sportivă. 

Întrebată de când foloseşte ulei de ricin, Elisabeta Lipă a spus că "de mult, de când făceam sport". 

"Mă dau pe capete cu ulei din ăsta, după care bag mâinile în păr şi fac aşa (n.r. masaj capilar). Şi se regenerează. Când făceam sport, mă spălam şi zilnic pe cap, pentru că transpiram mult. Acum, l-am educat atât de bine încât mă spăl pe cap o dată pe săptămână", a mai explicat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel