Elena Udrea, provocatoare la nunta Robertei Anastase

Proaspăt divorțată de Dorin Cocoș, Elena Udrea a fost una dintre cele mai sexy prezenţe de la petrecerea de la palatul Știrbei, la nunta Robertei Anastase,  după ce a apărut într-o rochie roşie, foarte decoltată, care a tăiat respiraţia bărbaţilor.

Una dintre cele mai sexy apariţii ale serii a fost Elena Udrea. Proaspăt divorţată, blonda a ales să poarte o rochie roşie foarte decoltată şi s-a fotografiat în compania mai multor bărbaţi printre care Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu şi Cătălin Botezatu.

De-a lungul nopţii, invitaţii Robertei la Palatul Ştirbei au dansat pe muzica formaţiei lui Cătălin Geambaşu şi a lui Aurel Tămaş.

Rochia Robertei Anastase a fost una extrem de pretenţioasă, din pene de struţ şi dantelă franţuzească, creată de Cătălin Botezatu. Preţul a fost şi el pe măsură - 6.000 de euro, spun specialilştii. A avut un buchet portocaliu, în ton cu detaliile tortului de nuntă, dar şi cu culorile partidului din care face parte. Şi meniul a fost unul sofisticat, cu mâncăruri franţuzeşti şi băuturi fine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel