NOUĂ problemă în învățământ după scandalul cu învățătoarea "șpăgară"

51701_1
51701_1

Săptămâni de-a rândul, scandalul învățătoarei "șpăgare" a ținut prima pagină a ziarelor din România. Și chiar dacă lumea crede că rumoarea a luat sfârșit, iată că lucrurile au continuat.

Cazul învățătoarei care cerea părinților sume de bani și cadouri, ce a "aruncat în aer" mass-media românească, a continuat și în luna ianuarie să genereze comentarii ale internauților pe principalele platforme de socializare. Acestea reprezintă însă doar 18% din totalul mențiunilor înregistrate în prima lună a anului, restul de 82% dintre comentarii făcând referire la corupţia înregistrată la nivelul învățământului ṣi legalitatea fondului clasei.

Din totalul internauților care au comentat în luna ianuarie cu privire la situaţia învăţământului românesc, un procent de 22% contestă fondul clasei, în timp ce doar 4% susțin această inițiativă, ca fiind una în beneficiul elevilor. Restul comentariilor postate de utilizatorii rețelelor sociale nu exprimă clar poziția acestora cu privire la fondul clasei, însă este adusă în discuție nevoia unui ajutor din partea părinților în ceea ce privește materialele educaționale și consumabilele, fiind sugerată astfel aprobarea existenței fondului clasei.

Analiza a fost realizată cu ajutorul ZURF, instrument deținut de Exact Cercetare & Consultanță (parte a BBDO Group), ce  monitorizează conversațiile din mediul online în timp real, oferind în același timp și un istoric al acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel