Ecaterina Andronescu: 10 august, o zi pe care o vom plăti foarte scump

Crişan Andreescu / 10 sep 2018 / 11:46 Salveaza PDF Comentarii
Protest 10 august
Descriere foto: Protest 10 august

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, într-o intervenție la RFI, s-a delimitat de evenimentele din 10 august din Piața Victorie.

"Ziua de 10 august este o zi pe care o vom plăti foarte scump... sunt lucruri care fac foarte rău imaginii internaționale a țării. Aștept cu mare nerăbdare să se facă lumină în privința acestor evenimente, să înțelegem de ce s-a ajuns la ceea ce am văzut acolo... Clarificarea aceasta ar fi un punct de plecare pentru un început de reconciliere. Practic în Parlament în acest moment nu există dialog între Putere și Opoziție, iar asta se transmite și în societate.

Trăim într-o societate extrem de divizată. Aș îndrăzni să spun că astăzi societatea este chiar mai divizată decât în anii 90, când nu înțelegeam prea bine care e direcția și încotro trebuia să o luăm. E nevoie de respect între Putere și Opoziție și de dialog între Putere și Opoziție. Puterea nu poate să spună "Decid eu, pentru că pot", Puterea trebuie să înțeleagă că 40% din cei care s-au dus la vot au votat pentru colegii noștri din Opoziție. Eu cred că dacă reușim să legăm un dialog în Parlament, acest lucru se va transmite și în societate", a declarat la RFI, Ecaterina Andronescu. 

Vezi si: Dosar protest. Chirieac: E abuz al Parchetului. Pe ei de ce nu îi anchetează?


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24