Dosar protest. Chirieac: E abuz al Parchetului. Pe ei de ce nu îi anchetează?

Jandarmeria Română
Jandarmeria Română

Analistul Bogdan Chirieac a declarat la România TV că Parchetul General face un abuz pentru că nu este interesat și de cercetarea faptelor huliganilor care au încercat să pătrundă în curtea guvernului și care pregăteau sticle incendiare. 

Chirieac remarcă faptul că la audieri, în dosarul protestelor, sunt chemate multe oficialități, dar niciun huligan. "Ceea ce face acum Parchetul General este o anchetă de tip DNA cu audierea prefectului, primarului general, dar nu anchetează în niciun fel, deși există filmări și aici, pe huliganii care au încercat să pătrundă ilegal în curtea guvernului. Pe aceia de ce nu îi investighezi? Toată lumea se îndreaptă împotriva jandarmilor, dar pe cei care pregăteau cocktail-uri Molotov sau aruncau cu piatra în capul jandarmului de ce nu îi investighezi? Investighezi polițiștii că au lovit prea tare după ce li s-au luat casca, au fost călcați în picioare...", a spus analistul politic.

"Trebuiau anchetați"

Concluzia analistului politic este că Parchetul General acționează abuziv prin faptul că nu dorește anchetarea unor persoane. "Avem de-a face cu un abuz al Parchetului General, fără nicio îndoială. Senzația mea este că Parchetul nu dorește să îi ancheteze pe cei care au provocat violențele. Ei trebuiau anchetați și, în funcție de fapte, reținuți preventiv",  a declarat Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel