Drama unor români din Marea Britanie, cărora li s-a luat bebeluşul. Mama neagă că l-ar fi lovit

Un cuplu de români trece printr-o dramă în Marea Britanie. După nişte analize, medicii au concluzionat că micuţul ar fi fost lovit de părinţi, însă mama spune că problemele i se trag de la naştere. Copilul ar fi fost scos cu forcepsul la naştere, fapt ce i-a provocat micuţului răni pe obraz şi ceafă.

O familie de români riscă să rămână fără custodia bebeluşului lor, după ce protecţia copilului l-au luat de lângă ei, scrie stirileprotv.ro.

Protecţia copilului le-a luat bebeluşul de trei luni pentru că îi suspectează că l-au lovit, după ce analizele RMN au scos la iveală cheaguri de sânge pe creier. Mama copilului spune însă că problemele i se trag de la naştere, atunci când bebeluşul a fost scos cu forcepsul.

După externare, copilul plângea cu orele şi familia l-a dus la spital. Medicii i-au găsit două cheaguri de sânge pe creier şi au concluzionat că micuţul ar fi fost abuzat, aşa că protecţia copilului l-a preluat.

Părinţii speră să demonstreze cu ajutorul avocaţilor că este o legătură între naşterea traumatizantă şi problemele actuale ale copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel