Doi români, printre victimele de la Nisa

Reprezentanţii Consulatului General la Marsilia au vizitat toate cele 4 spitale din Nisa şi spitalul din localitatea Frejus care au primit răniţi în urma atacului, nefiind identificaţi alţi români răniţi în afara celor 2 anunţaţi anterior, informează Ministerul Afacerilor Externe.

În continuarea informaţiilor transmise referitoare la atacul de la Nisa, MAE informează că reprezentanţii Consulatului General al României la Marsilia au vizitat toate cele 4 spitale din Nisa şi spitalul din localitatea Frejus, care au primit în urgenţă cetăţenii răniţi în urma atacului. Menţionăm că, în urma întâlnirilor avute cu reprezentanţii spitalelor, nu au fost identificaţi cetăţeni români printre persoanele rănite, cu excepţia celor doi cetăţeni români internaţi despre care MAE a informat anterior, se arată într-un comunicat al MAE remis Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, şeful oficiului consular român de la Marsilia s-a deplasat la Centrul pentru Situaţii de urgenţă din Nisa, unitate care gestionează inclusiv situaţia decedaţilor, şi la Centrul de primire şi consiliere al familiilor.

Reprezentanţii celor două instituţii au comunicat că, până în prezent, nu au fost identificaţi cetăţeni români printre decedaţi. Precizăm, însă, că operaţiunile de identificare a tuturor persoanelor decedate nu s-au finalizat, a subliniat Ministerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel