Divorțul vedetelor a fost amânat. Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la un acord: Custodie comună și o pensie alimentară de 200 000 de dolari

Sursa Foto YouTube E! News
Sursa Foto YouTube E! News

Kim Kardashian și celebrul rapper Kanye West au ajuns la un acord de divorț care include custodia comună a celor patru copii ai lor și împărțirea bunurilor lor imobiliare, potrivit relatărilor din presă.

Potrivit Business News, artistul Kanye West și fosta lui soție, Kim Kardashian, au ajuns oficial la o înțelegere în lupta lor pentru divorț. Procesul, programat să înceapă la sfârșitul acestei luni, a fost amânat de ambele părți.

Se raportează că avocații lui Yeh și Kardashian au depus documente judecătorului pentru aprobarea condițiilor convenite. El a fost de acord să plătească 200.000 de dolari lunar pentru întreținerea celor patru copii ai săi. Ambii părinți au făcut și aranjamente pentru împărțirea custodiei copiilor.

Good Morning America afirmă că, pe baza documentelor de reglementare, Kardashian și Ye vor împărți ”custodia legală comună” a celor patru copii ai lor și ”se vor consulta reciproc cu privire la toate deciziile majore privind sănătatea, educația și bunăstarea copiilor minori”.

Kim Kardashian și celebrul rapper Kanye West s-au căsătorit în 2014. Kardashian a cerut divorțul anul trecut, invocând diferențe ireconciliabile. 

Citește și:

Kim Kardashian, amendată cu peste 1,2 milioane de dolari. Totul din cauza unor postări pe Instagram

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a acceptat să plătească 1,26 milioane de dolari pentru că a promovat o criptomonedă pe contul ei de Instagram fără a menţiona că a fost plătită pentru acest lucru, a anunţat luni Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), relatează AFP.

Autoritatea o acuză pe vedeta de televiziune, influencer şi femeie de afaceri că a făcut reclamă unor active în criptomonede, jetoanele EMAX, vândute pe EthereumMax, omiţând să precizeze că a fost plătită cu 250.000 de dolari de către platformă pentru această reclamă.

Amenda include o penalizare de un milion de dolari, precum şi o majorare cu 260.000 de dolari reprezentând suma primită de Kim Kardashian, şi dobânzi.

Fosta soţie a rapperului Kanye West, care a acceptat să coopereze cu SEC, s-a angajat, de asemenea, să nu promoveze criptoactive timp de trei ani.

"Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrităţi sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii", a declarat Gary Gensler, şeful SEC, într-un comunicat.

"Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare", a adăugat Gensler.

Kim Kardashian are o avere personală de 1,8 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Vedeta de reality-show are 331 de milioane de urmăritori pe Instagram, scrie Agerpres... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel