Director Samsung, demisie într-un moment surprinzător

Rodica Mitu / 13 oct 2017 / 08:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vineri, 13 octombrie, grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anunţat că directorul general Kwon Oh-Hyun intenţionează să demisioneze în martie 2018, deşi compania estimează că în trimestrul al treilea va realiza un profit record, transmite AFP. 

În paralel cu demisia CEO-ului, Samsung Electronics a estimat că în perioada iulie-septembrie 2017 a realizat un profit operaţional record de 14.500 miliarde woni (12,8 miliarde de dolari), de aproape trei ori mai mult decât rezultatul de 5.200 miliarde woni înregistrat în perioada similară a anului trecut.

"Din fericire, compania produce în prezent cele mai bune rezultate din istorie dar acesta este doar rezultatul deciziilor şi investiţiilor făcute în trecut. Pe măsură ce ne confruntăm cu o criză internă fără precedent, cred că a venit timpul pentru companie să înceapă din nou, cu un nou spirit şi o conducere tânără care să poată răspundă mai bine la provocările care apar de pe urma evoluţiilor rapide din industria IT", a spus Kwon Oh-Hyun.

[citeste si]

Samsung Group este cel mai important conglomerat din Coreea de Sud cu afaceri care variază de la producţia de smartphone-uri la hoteluri, notează Agerpres.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14