Descoperire șocantă la Constanța. Un copil și părinții lui, găsiți morți în casă

Descoperire șocantă făcută miercuri de pompierii și polițiștii din Constanța, într-un apartament din zona Boema, alertați fiind de vecini. În sufrageria locuinței, a fost găsit un bărbat spânzurat, iar întinși pe pat, sub o pătură, zăceau corpurile neînsufleție ale unei femei și ale unui copil în vârstă de aproximativ nouă ani. 

Inițial s-a crezut că era vorba de o crimă urmată de o sinucidere, mai ales că ușa apartamentului era încuiată prin interior și nu prezenta urme de forțare, relatează reporterntv.ro. Ipoteza a fost răsturnată, însă, destul de repede, după ce a fost descoperit un carnețel în care erau notate mai multe nume de medicamente, dar și o însemnare care a ridicat și mai multe semne de întrebare: "Dacă el moare, murim și noi", scrisese unul dintre părinții băiatului, în urmă cu două zile.

Copilul, Cristian Dimitris, în vârstă de 9 ani, avea probleme majore de sănătate. Avea o tumoare pe creier în fază avansată. Oamenii legii cred că băiatul a murit din cauza maladiei de care suferea, iar părinții nu au putut rezista șocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel