De ce nu-l va ”dezamăgi” Băsescu pe Ponta nici în continuare

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta este convins că președintele Traian Băsescu nu-l va dezamăgi în continuare, așa cum nu a făcut-o nici în trecut, și îl va ataca în continuare, folosindu-și oamenii din presă și fabricându-i dosare penale, pentru că ata este ceea ce înțelege președintele ”prin dialog”.

Întrebat dacă, după decizia CCR de marți, va exista un dialog între guvern şi între Palatul Cotroceni, dacă va coabita cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a declarat: „Dacă vorbiţi strict de relaţia dintre mine, Victor Ponta, şi domnul Băsescu, aşa cum m-am aşteptat în data de 7 mai şi domnul Băsescu nu m-a dezamăgit, nu mă va dezamăgi nici în continuare. Sunt convins că îmi va scoate dosare de acum 20 de ani, că îşi va folosi oamenii din presă pentru a mă ataca, că îmi va face dosare penale - asta este ceea ce înţelege domnul Băsescu prin dialog”, citează NewsIn.

Despre relația dintre dintre cele două palate, premierul Ponta a susținut că „Guvernul USL nu are nici un fel de datorie faţă de domnul Traian Băsescu”, precizând că „singura noastră datorie este faţă de oamenii care au votat”.

Victor Ponta a dat asigurări că nu va accepta niciodată ca Traian Băsescu să continue a-și ”aroga” toate funcțiile din stat, așa cum a făcut-o în timpul guvernelor PDL-iste. „Nu voi accepta niciodată de la domnul Traian Băsescu, pentru că, de fapt, de aici a pornit toată criza, nu voi accepta niciodată ca domnul Traian Băsescu să fie aşa cum a fost până în data de 7 mai şi preşedinte şi prim-ministru şi şef al parlamentului şi şef al procurorilor şi şef al judecătorilor şi multe alte funcţii pe care domnia sa şi le-a arogat. Ăsta e un lucru foarte clar”, a adăugat Ponta, marți, la Palatul Victoria.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel