De ce a demisionat Gabriel Oprea din UNPR. Ce spune Neculai Onțanu

Neculai Onțanu, cel care va asigura interimatul la conducerea UNPR, a vorbit despre demisia lui Gabriel Oprea din partid.

"Așa s-a hotărât, pe o perioadă scurtă de timp vom asigura conducerea partidului. Vom stabili mâine (pentru ce perioadă - n.r.), pentru că dorim ca acest interimat să fie cât mai scurt", a declarat Onțanu.

"Domnul Gabriel Oprea a apreciat că e mai bine să își dea demisia din funcția de președinte pentru a proteja partidul de orice alte vinovății care ar fi aruncate asupra lui, a apreciat că este bine să nu prejudicieze imaginea partidului și a colegilor care sunt la conducerea partidului, la nivel, central, la județe. El se consideră nevinovat. Nu am făcut sondaje, dar în media sunt poziții destul de dure, total nejustificate. Domnia sa a apreciat că e mai bine să își de demisia astfel încât partidul, colegii să nu fie prejudiciați datorită acestor aspecte", a spus Neculai Onțanu.

"Eu sunt secretarul general al partidului. Vom avea o reuniune națională în maximum trei săptămâni", a mai declarat Neculai Onțanu la B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel