De Căciun, premierul Ponta mănâncă sănătos. Ce bucate va avea pe masă

Ponta_meniu_craciun
Ponta_meniu_craciun

Premierul Victor Ponta știe deja ce preparate culinare va servi de Crăciun, întrucât soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, a dezvăluit meniul pe care îl va pregăti pentru sărbătorirea nașterii Mântuitorului.

Potrivit informațiilor pe care Daciana Sârbu le-a oferit, marți, postului România TV, iată ce bunătăți sănătoase vor fi pregătite, de Crăciun, în familia premierului: "Cam toate felurile pe care le găsim de obicei pe masa de Crăciun. Categoric şi cu carne de curcan pentru că este mai sănătoasă. Vom folosi făină integrală şi zahăr brun, pentru că reduce caloriile şi e o varianta sănătoasă la cozonacul clasic. Nu va lipsi nici cozonacul de Bucovina, pentru că are o cerere mare", a declarat Daciana Sârbu.

În schimb, brăduțul a fost deja împodobit, conform unui ritual caracterisc familiei Ponta: "Tot timpul îl fac între 1 şi 6 decembrie pentru Moş Nicolae. Nu schimb niciodată culoarea, tot timpul e roşu şi auriu", a mai precizat Daciana Sârbu.

Adeptă a unui stil de viață sănătos, Daciana Sârbu a lansat și un ghid cu reţete bio, care va ajunge gratuit în şcoli şi grădiniţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel