EXCLUSIV  Daria Jane, interviu. Singura diferență între ea și o persoană născută femeie: Acestea fiind spuse, nu mă deranjează deloc

Daria Jane și iubitul ei. FOTO: INSTAGRAM
Daria Jane și iubitul ei. FOTO: INSTAGRAM

Daria Jane, într-un interviu exclusiv DC News, a explicat care este singura diferență dintre un bărbat „transformat de bisturiul medicilor în femeie astfel încât exteriorul să coincidă cu interiorul” versus o persoană născută femeie.

Daria Jane ne-a spus că singura diferență dintre ea și o persoană care s-a născut femeie compatibilă cu propriul corp este că nu poate să nască. În rest, ați văzut încă din articolul precedent: Daria Jane este la fel ca orice femeie. Are trăsături feminine, lucru evident. Doar că nu poate naște. Pe fișa ei medicală scrie „femeie infertilă”. Oricum, Daria Jane nu ar fi vrut să aibă copii, dacă acest lucru ar fi fost posibil. Este într-o relație cu un bărbat mai mare decât ea cu șase ani și nici el nu vrea copii.

Daria Jane a spus că dacă în viitor își va schimba percepția, va lua în considerare varianta adopției, dar momentan crede că sunt șanse minime să facă acest pas.

„Diferențe fizice nu sunt, mergând pe premisa că există oricum persoane născute de sex feminin care au un aspect masculin sau viceversa. Este ca pe un spectru. Eu nu am într-adevăr ovare și uter, motiv pentru care în fișa mea medicală scrie „femeie infertilă”, însă datorită hormonilor din prezent, corpul tot tipic feminin se dezvoltă. Medical vorbind, sunt riscurile la care sunt expuse femeile și implicit bolile la care ele au grad ridicat de risc”, ne-a spus Daria Jane.

„Acestea fiind spuse, nu mă deranjează deloc că nu pot să nasc fiindcă oricum nu mi-aș dori să o fac (nici dacă aș putea). Consider că a fi părinte este o responsabilitate enormă, responsabilitate de care eu sunt conștientă față de alții care devin părinți și nu se pricep, iar această responsabilitate nu este ceva ce mi-aș asuma în prezent sau viitorul apropiat. Nu îmi doresc copii. Nici partenerul meu, care este cu șase ani mai mare, nu își dorește. Dacă vreodată, în viitorul îndepărtat, îmi schimb percepția, voi fi cu siguranță deschisă la ideea adopției, însă sincer vorbind - slabe șanse”, a spus Daria Jane într-un interviu exclusiv DC News.

Rămâneți pe DC News pentru că Daria Jane ne-a mai răspuns și altor întrebări pe care le vom publica curând. Găsiți aici prima parte a interviului: „Experiment” cu Daria. Reacția anumitor bărbați când o văd versus atunci când află cine e. Interviu: M-am obișnuit cu neasumarea lor, în special a celor din România

Ieri Darius, astăzi Daria

Darius s-a născut pe 15 iunie 1998, iar în iulie 2017 s-a transformat în Daria. Operația sa a durat șase ore și a fost alcătuită din patru etape/operații diferite (orchietomia bilaterală, clitoroplastia, uretroplastia, labioplastia). Ce mi se pare foarte relevant de specificat este că nimeni nu se trezește de azi pe mâine că vrea să fie femeie. Nu te duci la medic să-i zici: „gata, de azi vreau să devin femeie din bărbat!”, iar doctorul ia bisturiul și se conformează. Nu. Orice persoană care își schimbă sexul se află, vreme suficientă, sub îndrumarea unui psihiatru care o evaluează și abia după aceea spune, dacă este cazul, că avem de-a face cu o disforie de gen. Operația de schimbare de sex nu este un moft, ci o nevoie biologică, iar intervenția se face în urma unui control riguros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel