Dăncilă, scrisoare Iohannis. Mișcare de ultimă oră

Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis prin care anunță că renunță la nominalizarea lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis astăzi președintelui Klaus Iohannis scrisoarea prin care își anunță decizia cu privire la propunerea pentru Ministerul Transporturilor, informează Antena 3.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, marţi, pentru a stabili alte două nominalizări pentru funcţiile de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor, după retragerea Olguţei Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici.

Vezi și: Dăncilă: Am scos ţara din noroaie. Avem proiecte concrete

Sâmbătă, Mircea Drăghici a anunțat că a renunțat la funcția de Ministru al Transporturilor, funcție pentru care a fost propus repetat de Guvern și pe care președintele Klaus Iohannis a refuzat-o.

"Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere", a spus Mircea Drăghici.

Vezi și: Român, în presa irlandeză. Ce le-a făcut pe stradă trecătorilor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel