Român, în presa irlandeză. Ce le-a făcut pe stradă trecătorilor - VIDEO

Strugurel Lingurar, bărbatul care şi-a dat foc la maşină în ianuarie, live pe Facebook, a stârnit atenția presei din străinătate. Cum s-a filmat bărbatul pe stradă.

De această dată, nu și-a mai dat foc la mașină, ci a încercat să demonstreze că valoarea lui nu este reprezentată de bani, după cum afirmă. Bărbatul de etnie romă a împărţit 5.000 de euro trecătorilor de pe stradă, la întâmplare, în Dublin.

În ultimul clip postat în mediul online, apare împărţind, la întâmplare, bancnote de câte 5 euro, din teancul de 5.000. Nu se ştie dacă banii îi aparţin sau dacă sunt cei obţinuţi prin intermediul Facebook, după ce a derulat o campanie de strângere de fonduri online, în urmă cu doar câteva săptămâni, potrivit irishmirror.ie.

"Să vă arăt că valoarea mea nu stă în bani"

"La 20.000 de persoane pe live, împart 5.000 de euro oamenilor din Dublin, Irlanda. Cinci euro pentru fiecare, să vă arăt că valoarea mea nu stă în bani", spune bărbatul în înregistrarea video.

Clip-ul este întrerupt înainte ca Strugurel să termine de împărţit toţi banii. În timp ce unii iau banii, alţii îl privesc nedumeriţi.

 

Vezi și: Un român și-a dat foc la mașină pentru vizualizări - video

Bărbatul este cunoscut pe reţelele sociale pentru faptele sale deplasate. Acesta s-a filmat în timp ce coducea cu mai multe sticle de băutură în braţe. Într-un alt clip video, în ianuarie, şi-a incendiat maşina pe o plajă din Meath.

Strugurel Lingurar a reuşit să adune 150.000 de urmăritori în mediul online, după ce şi-a făcut mai multe pagini de Facebook unde transmite live tot felul de acţiuni ciudate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel