Dăncilă, în Parlamentul European. Diaconu: Să nu ne speriem

Mircea Diaconul susține că invitarea premierului Viorica Dăncilă la Parlamentul European, pentru a da explicații cu privire la situația din România, este una benefică. 

"Ne speriem deja de metoda asta deja fumată și penibilă în care cineva aici face un aluat, pune ingrediente, trimte la Bruxelles să se umfle și după aia intră în folosință, că aici în România nu se umflă. Pe niște colțuri, pe niște culoare. Aici e efectul invers. Acolo crește puțin aluatul, dar aici ne speriem ca și cum ar veni avalanșa. Nu e așa, e o chestie pe un culoar și e normal să fie. Douăzeci de prieteni își fac poze, ce ai cu oamenii? Treci, îți vezi de treabă, nu se uită mineni, nu sesizează nimeni. Nu au niciun efect, absolut niciun efect.

Ba chiar și în cele două rânduri clare în care România a fost pusă la zid în plenul Parlamentului la Strasbourg, e adevărat asta, erau în sală vreo 20 de deputați, un președinte, poate un comisar și cam atât. Și fără rezoluție finală după aceea, fără decizie, deci degeaba.

Iar acum, ce se pregătește mai departe, să nu se speriem, mi se pare chiar bine că au invitat-o pe doamna Dăncilă acolo și e foarte bine ca să audă toate părțile oamenii ăia acolo la Conferința Președinților, după aceea stabilesc sau nu și ce titlu să aibă lucrul ăsta, ce sens..." a declarat Mircea Diaconu la Antena 3, în cadrul emisiunii "Siteza Zilei" moderată de Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel