Dana Grecu a izbucnit în plâns în direct, la Antena 3

Dana Grecu a izbucnit în plâns luni seară, în direct, la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei". 

Echipa care a reprezentat România la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto s-a întors acasă cu patru medalii, printre care una de aur obţinută la proba de tir cu arcul. Eroii de la Invictus, invitați la Antena 3, au povestit vizibili emoționați despre toate eforturile pe care le depun zilnic pentru a atinge aceste performanțe, în ciuda unor dizabilități pe care le au. A fost o ediție cum nu a mai fost, cu multă emoție. În fața acestor îngeri, Dana Grecu nu și-a putut stăpâni lacrimile.

"De ce plângem? De ce este nevoie de lacrimi în astfel de momente? De ce un om care este model pentru copilul meu plânge?", l-a întrebat jurnalista pe unul dintre eroii de la Invictus.

Apoi, Dana Grecu a cerut, ca la finalul emisiunii, să cânte imnul României pentru acești îngeri. De ce? Pentru că la jocurile Invictus nu se cântă imnul României.

(w670)

"Este singurul lucru pe care pot să-l fac pentru soldații care au participat la aceste jocuri. Acești oameni sunt eroi. Sunt frumoși și puternici. Noi sunem niște plante care se apleacă în bătaia vântului, iar ei au rămas în picioare, deși unii dintre ei nu mai au picioare. Au rămas cu mâinile puternice, deși unii dintre ei nu mai au mâini. Este incredibil ce înseamnă acești oameni pentru noi. Este incredibil de mare impactul pe care îl au asupra noastră. Gândiți-vă că aveți acasă pe cineva foarte bolnav, soția, copilul. Gândiți-vă că se poate să răzbiți în astfel de condiții, aceasta este ideea!", a zis Dana Grecu izbucnind în plâns.

[citeste si]

Emisiunea s-a încheiat cu intonarea imnului României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel