Cum și-a schimbat Traian Băsescu opinia despre Monica Macovei

De la candidatul ideal pentru Președinția României, la o persoană care a făcut multe compromisuri în PDL pentru a-și atinge obiectivele.

vezi și: Căsătoriile românilor cu rusoaicele: HANDICAP POLITIC. Adevărul NESPUS PÂNĂ ACUM

În urmă cu un an, Traian Băsescu susţinea că Monica Macovei este potrivită pentru funcţia de preşedinte "şi prin vârstă şi prin abordările extrem de pragmatice când vine vorba despre stat, despre funcţionarea justiţiei". Mai mult decât atât, spunea că Monica Macovei are mai multe șanse la prezidențiale decât Elena Udrea: "Elena Udrea e prea tânără. Ea trebuie să se mai rodeze în Executiv, în Parlament sau ca opozant convingător. Mai degrabă, în acest moment, Monica Macovei, dacă discutăm despre femei-candidat".

Răsturnare de situație

În prezent, Traian Băsescu și-a schimbat discursul legat de Monica Macovei pe care nu o consideră potrivită pentru conducerea țării.

"Cum nu pot să nu observ că a fost în stare de profunde compromisuri în interiorul PDL ca să-şi atingă obiectivul de a fi europarlamentar. Acum are garantată pensia de 4.000 de euro după ce termină şi al doilea mandat şi sigur venim şi la prezidenţiale că vrem să ne jucăm", a spus Traian Băsescu, acuzând-o pe Macovei de lipsă de caracter.

Traian Băsescu nu vrea să se mai împace cu Monica Macovei

Președintele a spus acest lucru în interviul pe care l-a acordat marți unei emisiuni de la B1 TV.

Întrebat dacă s-a împăcat cu Macovei, preşedintele a spus: "Nu, pentru că aici ea îmi spunea cum l-am trădat eu pe Morar".

"Nu poţi să fii atât de demagog încât să mă acuzi de ceva ce tu ştii că-i scris de un ministru al Justiţiei, modul cum se numesc procurorii. Şi asta mi-a arătat carierism", a mai spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel