Cum arată NUNȚILE și BOTEZURILE în următoarea perioadă. Mențiunile lui Marcel Vela

Ministrul Marcel Vela a răspuns întrebărilor legate de nunți și botezuri, într-o transmisiune în direct de pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne a fost întrebat despre organizarea a două evenimente specifie în această perioadă: nunta și botezul.

O nuntă cu mulți invitați, la începutul lunii octombrie

Un cetățean a vrut să afle dacă nunta sa din 3 octombrie se va putea desfășura cu un număr mare de persoane, așa cum se întâmpla înainte de pandemie.

Nunțile se pot organiza și acum și tot anul. În 3 octombrie, evident, nu știu acum, că mă întrebați dacă se pot organiza cu mulți invitați. Nu pot să vă spun acum ce va fi în octombrie, eu sper să fie bine și să se poată organiza cu un anumit număr stabilit de către cei care decid în zona epidemiologică riscul de infectare, pentru a fi protejați toți nuntașii dumneavoastră, de la miri până la socri, pentru a vă bucura unii de alții și după 3 octombrie.

Așadar, cred că da, doar că se va anunța la momentul potrivit numărul de participanți la un asemenea eveniment”, a spus Vela.

Un botez în august

O altă doamnă l-a întrebat pe Vela dacă va putea organiza un botez mai mare, la începutul lunii august.

Așa cum știți, de săptămâna viitoare am stabilit că în spații închise se pot organiza, în următoarele 15 zile, evenimente private cu număr de până la 20 de persoane și în spații deschise, în terase, grădini, de până la 50 de persoane. Așadar, dacă noi suntem responsabili și păstrăm tot efortul făcut în ultimele luni pentru a ne proteja pe cei apropiați și pe cei dragi prin respectarea acestor reguli, este posibil ca în august, unde scrieți dumneavoastră, să ajungem la un eveniment privat la 50 de persoane și în spațiu deschis să fie mult mai mare numărul acesta. Așadar, depinde de noi. Eu, care sunt un optimist de fel, cred sau sper că da”, a clarificat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel