"Cum a intrat Nadal în Australia?". O nouă controversă la Australian Open, după scandalul cu Djokovic

Facebook Rafael Nadal
Facebook Rafael Nadal

Un fotbalist sârb din campionatul australian ridică un nou semn de întrebare, după scandalul Djokovic. Acesta este curios cum a intrat Rafael Nadal în Australia, deşi nu trecuseră 14 zile de când fusese depistat cu COVID-19. 

"Dacă ai avut COVID-19 în altă ţară, nu poţi intra în Australia decât la 14 zile distanţă de la testul pozitiv. Dar aici nimeni nu se întreabă cum a reuşit Nadal să intre în ţară, deşi nu trecuseră două săptămâni de la testul său pozitiv! Asta arată că ştiau de la început ceea ce se întâmplă. L-au ţintit pe Novak", a spus Miloş Ninkovic, care joacă la Sydney FC din 2015, conform tennisworldusa.org.

Nadal a fost testat pozitiv pe 20 decembrie 2021, aşa cum chiar el a anunţat, însă pe 31 decembrie 2021 a anunţat că a ajuns în Australia, pentru a se pregăti înainte de Australian Open. 

Rafael Nadal a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici ai deciziei lui Novak Djokovic de a veni în Australia, deşi  nu este vaccinat. 

"Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect? Bineînțeles că nu îmi place acestă situația. Într-un fel, îmi pare rău pentru el. Dar, în același timp, știa condițiile de aici de luni bune, așa că a decis pentru el”, a spus Nadal, într-un interviu promovat de jurnalistul Ben Rothenberg, pe contul său de Twitter. VEZI MAI MULTE AICI

Chirieac: Cazul lui Novak Djokovic arată diferența fundamentală dintre un stat de drept și un stat eșuat

„Vedeți care este diferența dintre un stat de drept și un stat eșuat? Diferența fundamentală? Politicieni de doi bani sunt și în Australia și în România. Diferența este la justiție”, a spus Bogdan Chirieac, adăugând: „Justiția australiană, spre deosebire de justiția unui stat eșuat, a dat o decizie împotriva majorității voinței poporului de pe un întreg continent. A dat o decizie în conformitate cu legea. Nu i-a păsat de faptul că acolo este o mișcare împotrivă, că de ce Djokovic nu e egal cu noi, nu știu ce alte lucruri de genul acesta, nu! Justiția din Australia a făcut ceea ce trebuia.”

„Aceasta este diferența fundamentală”, a subliniat Bogdan Chirieac. „De aici vine și diferența de civilizație, de prosperitate, de PIB, respect mondial”, a adăugat acesta. 

„În România, justiția amâna cauza până se termină și turneul din Melbourne de anul viitor, după modelul pe care îl cunoaștem atât de bine”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

„Judecătorul e cu legea și îl are doar pe Dumnezeu pe deasupra. La noi, am impresia că sunt prea mulți deasupra judecătorilor”, a mai spus Bogdan Chirieac. Declarațiile au fost făcute într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel