Cum a aflat fiul Vioricăi Dăncilă că e adoptat. Premierul: Am fost șocată

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a povestit cum copilul ei a aflat că e înfiat.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că fiul său a aflat de la un alt copil acest lucru. Pe atunci băiatul Vioricăi Dăncilă avea doar 15 ani. Actualula șefă a Guvernului a povestit exect cum s-a întâmplat.

„Avea cam 15 ani. Cam de o săptămână era mai rebel. Nu mă asculta, nu prea se alinia cerințelor mele, mi s-a părut că într-un fel încearcă să mă pedepsească. Într-o seară am vorbit cu el și i-am spus că nu mi se pare normal ceea ce face și că mă obligă să-l pedepsesc. Pedeapsa era să-i luăm calculatorul.

Atunci mi-a spus ”poți să mă pedepsești fiindcă știu că nu sunt copilul tău”. Am avut un șoc. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că unul din copii l-a întrebat de ce își iubește părinții că de fapt nu e din această familie. I-am explicat atunci totul. Am plâns și eu, și soțul meu și el”.

„Nu am putut să îl apăr acum”

„Am promis că nu o să mai vorbim niciodată despre acest lucru. Și că nu voi lăsa pe nimeni să îl mai rănească niciodată. Nu am putut să îl apăr acum.

Dacă atunci au fost răutățile unor copii, acum sunt răutățile unor oameni. Nu am putut să îl apăr să nu devină acest lucru public. Să nu înțeleagă cineva că ne este rușine cu ceva, doar că ne-au rănit foarte tare. Recunosc acest lucru. L-au rănit și pe soțul meu. Mama mea e decedată de doi ani, cred că acum avea un șoc dacă vedea acest lucru. Vom trece împreună ca o familie unită și peste aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel