Cristiana Anghel, dezlănțuită la adresa Ambasadei SUA și a Marii Britanii

Senatorul PC, Cristiana Anghel, a atacat dur Ambasada SUA și pe cea a Marii Britanii, după reacția acestore referitoare la propunerea unor parlamentari  de modificare a Codului penal.

"Amestec în treburile interne, să-și vadă de treburile lor! Eu la Ministerul de Externe pot să fac propunerea să-i cheme pe ambasadori să-i puna la punct.

Ce, eu m-am dus să-i spun Congresului american ce să voteze? Noi mai suntem un stat independent și suveran? Ne-au mâncat un referendum de 7,5 milioane de voturi.

Cât suntem considerați vasalii și sclavii unora și altora, nu vom reuși. Dacă eu aș avea puterea asta, i-aș chema pe toți și le-aș spune:  Nici un amasador nu-și poate permite să se implice în politica unui stat", a afirmat  senatorul PC la B1 TV.

Citește și: SUA și Marea Britanie, reacție la decizia de modificare a Codului Penal

Senatorii Ioan Chelaru, Ovidiu Donțu și Cristiana Anghel sunt inițiatorii unui amendament ce va fi discutat în Comisia Juridică. Cei trei vor ca măsura arestării preventive să se aplice doar în baza unor "indicii temeinice", nu doar a unor "suspiciuni rezonabile" ca până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel