Corina Băcanu, reacţie acidă la afirmaţiile lui Vandici: Bărbată-miu vâna cu sulița în Lacul Tei, eu împleteam absorbante din lână de oaie

Foto: Facebook, Corina Băcanu
Foto: Facebook, Corina Băcanu

Corina Băcanu este cunoscută pentru postările "fără perdea" pe care le face în mediul online, mai cu seamă pe pagina ei de Facebook unde este activă mereu. De data aceasta, săgeţile s-au îndreptat către Ilinca Vandici care a scandalizat internetul cu ultimele afirmaţii legate de... bărbatul ideal.

Corina Băcanu a luat foc după ce a ascultat-o pe Vandici în podcastul lui Drăghici. Nu s-a putut abţine şi, în stilu-i caracteristic, a venit cu ironii la adresa vedetei: "Eu niciodată nu îl trimit pe bărbată-miu la Mega. Eu îl trimit doar cu arcul în pădure la vânat. Dracu' a mai văzut bărbat adevărat împingând căruțu’ la supermarket. Așa l-am și cunoscut, el vâna cu sulița în Lacul Tei colț cu Maica Domnului, eu împleteam absorbante din lână de oaie. Chiar acuma e aci afară pe câmp în Maroc să facă rost de cină, io mi-am pus blana de oaie și prepar un ruj din boia și untură de capră, ca să-l aștept aranjată prună. Adrian Călăraşu, hai acasă că mi-e fomikă!" a scris pe contul ei de Facebook.

Cum era de aşteptat, comentariile fanilor au început să curgă:

"Doamne ferește să meargă la market...Păi,e mascul feroce,cum să împingă un cărucior, cum să schimbe scutece...la vânătoare, tată, vine din tura a doua, ia pușca și pleacă! Alaltăieri a adus o piele de focă, așa a zis el...cine sunt eu să-l contrazic?!"

"Fetiiiiță! Ești o poveste!"

"Nu te citesc, te savurez!"

"În spatele fiecărui bărbat-femeie stă o femeie-bărbat!"

"Niște fătălăi ăia de se duc la Mega după ceapă verde, în loc să se ducă în codru la vânat leurdă!"

Vedeta Ilinca Vandici a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, unde a descris cum vede un bărbat adevărat. Vedeta spune că partenerul trebuie să rămână șmecher, să nu meargă la cumpărături, nici să schimbe scutecele copilului. ”Nu, domnule! Bărbatul e bărbat” consideră Ilinca Vandici. ”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului. 

Vedeta a mai spus că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat ca să nu-l ierte, dând de înțeles că i-ar ierta absolut orice. "Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute", a spus Ilinca. Ulterior, se întoarce spre cameră și li se adresează femeilor: "Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi".

Citeşte mai multi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel