Copil căzut de la etaj, la Bacău. Mama s-a aruncat după el

Foto ilustrativ / Pexels
Foto ilustrativ / Pexels

Un copil din Bacău a căzut de la etajul al doilea al locuinței, într-un moment de atenție al mamei sale. Femeia s-a aruncat după el. 

Două persoane, un copil și mama lui, au ajuns la spital după ce au căzut de la o înălțime de patru metri, într-o localitate din Bacău.

Pare-se că micuțul, în vârstă de 1 an și 8 luni, a căzut de la etajul al doilea al locuinței, într-un moment de atenție al mamei sale. La scurt timp, femeia s-a aruncat după el. 

Copilul a ajuns, după ce a căzut, pe acoperișul unei clădiri, potrivit Realitatea PLUS.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de la ambulanță, de la stația Bârlad.

Copilul s-a lovit la cap, iar mama a suferit un traumatism la gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat un elicopter SMURD care l-a preluat și transferat la Iași. Mama a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul Județean Bacău. 

VEZI ȘI: Un elev batjocorit de colegi s-a aruncat de la etaj. Cîmpeanu, măsuri: Se solicită demiterea directorului adjunct

VEZI ȘI: Un bărbat a lovit cadrele medicale și apoi s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Urgență Vaslui

Un copil a supraviețuit ca prin miracol, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Un copil a căzut, săptămâna trecută, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital, transmite Agerpres. 

"Astăzi (n.red. joi, săptămâna trecută), prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din Sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru stabilirea situaţiei de drept.", a anunţat Poliţia Capitalei. 

La momentul anunțării incidentului nu se cunoșteau date despre vârsta copilului, dacă acesta se afla singur acasă sau împreună cu familia.

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Un elev de clasa a VI-a a sărit pe geam din cauza umilinţelor colegilor. Prof. Pănişoară: E doar vârful. Climat exploziv în şcoli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel