CONTROVERSĂ cu pelerinajul de Sf. Andrei. Coloană de mașini! Șofer: Nu ne e teamă decât de Dumnezeu

În drum spre peștera Sfântului Andrei, în comuna Ion Corvin, participanții la trafic s-au arătat dezgustați de modul în care autoritățile au abordat pelerinajul.

Antena 3 a intervievat câțiva participanți la traficul îngreunat spre peștera Sfântului Andrei. Aceștia doresc să ia parte la slujba prilejuită de ÎPS Teodosie. Unul dintre participanți a precizat: „Da, mergem la slujbă normal. Vin tocmai de la Constanța, nicio mașină de poliție, văd că toată lumea este blocată aici, la Ion Corvin. Pentru ce? Să le fie rușine!“

Șoferii, șicanați de organele de poliție

„Nu ne este teamă decât de Dumnezeu. Suntem de la Tulcea. Cred că este datoria fiecărui creștin-ortodox să se bucure de această sărbătoare și, dacă este posibil, să fie și prezent aici“, a spus un alt șofer.

„Suntem în jur de 150 de persoane în coloana asta, ceilalți au fost șicanați, au fost opriți pe drum“, a spus un alt participant la trafic.

Totodată, în această dimineață, ÎPS Teodosie a declarat: „Fiind români, nu poți să fii împotriva românilor. Fiind creștini ortodocși, nu poți să fii împotriva fraților. Românii care sunt acasă ne pot urmări pe Facebook, pe pagina Arhiepiscopiei, să se roage împreună cu noi, să simtă că harul de la peștera Sfântului Andrei va ajunge la ei, dacă se roagă sincer și curat, în condițiile în care nu au putut ajunge, rugându-ne noi și pentru ei.“ (mai multe detalii AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel