Consilier PNL, amenințări la adresa managerului Spitalului din Buhuși. Prefectul județului Bacău: Se cunosc de mult

Prefectul județului Bacău se delimitează de amenințările facute de consilierul PNL, Florin Diaconu, după ce acesta l-a sunat pe Constantin Poiană, managerul Spitalului din Buhuși, spunându-i să nu se mai ia de un chirurg din spital. Acesta l-a avertizat că va merge ”până la Orban” dacă se va mai întâmpla. 

"Dacă această discuție a avut loc, domnul Diaconu a acţionat în nume personal, mai ales că, aşa cum am înţeles dând declarațiile pe care le-a dat presei, cei doi se cunosc de mult. Domnul Diaconu nu mai este angajat al Cancelariei prefectului de aproximativ trei săptămâni şi, sub nicio formă, nu a purtat această discuţie în calitate de angajat, de reprezentant al Instituţiei Prefectului, ceea ce este regretabil pentru că nimeni, niciodată, nu i-a dat de înţeles domnului Diaconu că ar interpreta legea sau ar fi părtinitor în favoarea cuiva. Şi-a dat demisia din motive personale, în 15 iunie. I-a fost aprobată. Prin urmare, nu mai este angajat la Cancelaria prefectului şi nici la momentul la care a făcut declaraţia respectivă nu mai era", a spus Liviu Miroșeanu, la Antena 3.

Vezi și: Candidat PNL, către managerul Spitalului din Buhuși: Mă opresc la Orban direct!- AUDIO. Constantin Poiană, REACȚIE pentru DCNEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel