Cod fiscal. Mișa îl contrazice pe Tudose

Bogdan Bolojan / 06 noi 2017 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa îl contrazice pe premierul Mihai Tudose în privința ordonanței de urgență privind trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat. 

Ministrul de Finanțe Ionuț Mișa a anunțat în urmă cu scurt timp că ordonanța de urgență privind transferul contribuțiilor de la angajator la angajat va intra pe ordinea de zi a ședinței de Guvern care va avea loc miercuri. 

"Am avut o discuţie cu premierul. Premierul a purtat o discuţie la partid şi miercuri va avea loc şedinţa de Guvern aşa cum a fost anunţata şi care va include şi Ordonanţa ce a fost citită în primă lectură, exact cum este, cu transferul contribuţiilor", a explicat Mişa, precizând că a discutat cu premierul în această după-amiază. 

"Dânsul mi-a zis că a avut o discuţie şi la nivelul partidului şi miercuri va intra Ordonanţa în şedinţa de Guvern", a spus ministrul Finanţelor. 

Potrivit acestuia, şedinţa de Guvern pentru dezbaterea Ordonanţei de modificare a Codului fiscal anunţată pentru luni a fost amânată deoarece au fost "nişte întârzieri la avize", dar în momentul de faţă "avem toate avizele". 

Declarația lui Ionuț Mișa o contrazice pe cea a premierului Mihai Tudose care a zis că există posibilitatea ca ordonanța să nu intre miercuri pe ordinea de zi. 

Prezent la ședința Asociației Municipiilor din România (AMR), premierul Mihai Tudose a precizat că pachetul fiscal privește și alte lucruri care au în vedere aspecte economico-financiare.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25