Cine l-a învins pe Traian Băsescu

traian_basescu_laptop
traian_basescu_laptop

Traian Băsescu a mărturisit, joi seară, că este o idee bună ca România să se promoveze prin intermediul Internetului, din moment ce chiar președintele aplică la un astfel de mijloc de promovare, recunoscând, totodată, că o compatrioată l-a învins sigur pe Facebook.

[caption id="attachment_325912" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: Kamikaze[/caption]

Preşedintele Traian Băsescu a admis joi seara că nu are nicio şansă să o depășească pe cântăreaţa Inna la numărul de like-uri pe Facebook.

Întrebat dacă imaginea României ar putea fi promovată prin intermediul Internetului, Președintele Băsescu a răspuns: “Este (internetul – n.r.) un mijloc foarte ieftin de promovare. Este mult mai ieftin decât un spot publicitar, spre exemplu, în Marea Britanie, pe BBC sau pe televiziunea de stat germană sau pe marile televiziuni americane sau în Italia. Dar, dacă privim că la noi sunt circa 5,8 milioane de utilizatori de Facebook, dar avem şi Twitter şi YouTube şi Yahoo şi Google, am convingerea că am putea face o politică de promovare a României, care să contrabalanseze ce se vede pe televiziunile din Occident”, a precizat șeful statului la întâlnirea avută, joi, cu susţinătorii paginii sale de Facebook, potrivit rtv.net.

În acest context, președintele Traian Băsescu a recunoscut că Inna "îl întrece sigur".

“Ar putea fi un mijloc extraordinar. Mi-aţi dat o idee, vă mărturisesc. Adică dacă mă promovez eu, de ce nu s-ar putea promova România? Se promovează artişti. Mă uitam, Inna e cea mai activă. M-am uitat că a fost un mare realizator de televiziune care a spus că într-o lună vrea să depăşească numărul de like-uri (ale paginii “Alături de preşedintele nostru”- n.r.). S-a lăsat păgubaş după şase luni, n-a ajuns la jumătate. Eu nu vorbesc de Inna, că Inna mă întrece sigur, nu am aceleaşi valenţe ca Inna, plus voce”, a explicat Traian Băsescu.

Deși Inna este admirată de către șeful statului pentru prezența foarte activă pe Internet, artista, în urmă cu aproximativ o lună, a dovedit că nu  știe că Traian Băsescu era președintele României și acum patru ani.

Invitată într-o ediție a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, și întrebată de către Mihai Gâdea cine era președintele țării acum patru ani, Inna a răspuns sincer ”Habar nu am”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel