Chestorul ameninţat de Băsescu, audiat la Parchet

Chestorul Constantin Manoloiu, chestorul ameninţat public de Traian Băsescu, fost citat la Parchet.  Şeful Serviciului Evidenţa Populaţiei, a fost citat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), pentru a fi audiat în legătură cu adresele transmise Curţii Constituţionale pentru soluţionarea referendumului, informaţiile din acte contrazicându-se.

Constantin Manoloiu, a fost pus oficial sub acuzare, împotriva ofiţerului de poliţie fiind declanşată urmărirea penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Chestorul Constantin Manoloiu a fost ameninţat direct de Traian Băsescu într-o intervenţie publică. “Decizia de ieri a CCR a fost declanşată de un chestor care i-a scris Ministrului de Interne după ce acelaşi chestor dăduse cifrele, dar ieri dimineaţă a scris că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine domnu’ chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă e bine, domnu’ chestor!”, a atacat Băsescu.

Vezi aici cine este chestorul Constantin Manoloiu

Preşedintele suspendat a dat exemplul lui Adrian Năstase şi a continuat atacul la chestorul de poliţie. “E clar că Ioan Rus a dat o dispoziţie pe data de 2 august ca să blocheze decizia CCR şi atunci chestorul şef cu evidenţa populaţiei a venit şi a executat. Chestorul n-a făcut decât să se execute. Numai că Ioan Rus şi chestorul trebuiau să fie atenţi la cazul adrian Năstase, unde funcţionarii au primit 6-7 ani, iar Năsatse doar doi ani. Deci, domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Adrian Năstase”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel