Ce anume a îngenuncheat-o pe Adela Popescu

adela_popescu
adela_popescu

Actrița Adela Popescu a postat o fotografie pe pagina de Facebook stând în genunchi și în palme pe nisipul de la malul mării, mărturisind că cea vinovată de poziția sa este doar canicula lunii iulie.

Fotografia postată pe Facebook prezintă o ipostază îndrăzneață a actriței Adela Popescu, în costum de baie și în genunchi, la malul mării, dar cu un text explicativ: "M-a îngenuncheat... Căldura m-a îngenuncheat. :)", scrie Adela Popescu, pe pagina de socializare.

Întrucât Adela are foarte multe concerte alături de DJ Project, actrița a luat decizia de a petrece vara pe litoralul românesc, dar nu singură, ci alături de iubitul ei, Radu Vâlcan, în pofida faptului că ea ar prefera să petreacă sezonul estival din acest an pe meleaguri străine, potrivit Click.

La începutul anului 2012, Radu Vâlcan declara: "Sunt foarte mândru de Adela, o să merg cu ea în concerte şi de acum înainte dacă programul îmi va permite", convins că întregul an va fi unul plin.

De altfel, și Adela Popescu susținea, în aceeași perioadă, că va urma o perioadă grea, dar foarte frumoasă în același timp, având în vedere că urma reînceperea filmărilor a serialul ”Pariu cu Viața”, concertele alături de DJ Project.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel