Cătălin Rădulescu, TRANŞANT. De ce şi-a depus candidatura ca vicepreşedinte

Mircea F. Cristian / 08 Martie 2018 / 16:25 Salveaza PDF Comentarii
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu şi-a depus candidatura, moment în care a declarat că "Un partid social-democrat modern nu trebuie să arate în felul acesta".

Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu, prezent joi la sediul PSD pentru a-şi depune candidatura la funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, a precizat că face acest lucru pentru a reliefa modul în care se desfăşoară alegerile interne în partid.

'Nu mă interesa această candidatură. Am făcut-o mai mult ca un mod al meu de a reacţiona la felul în care colegii mei au înţeles să lase libere candidaturile oricărei persoane din partid. Nu cred că acesta e un mod democratic. Un partid social-democrat modern nu trebuie să arate în felul acesta. V-am spus cum se vor face alegerile. Se vor înscrie pe fiecare regiune un bărbat şi o femeie. Veţi avea surpriza, de exemplu, că la multe dintre regiuni nu vor fi decât un bărbat şi o femeie candidaţi din şase judeţe', a precizat el.

Cu o zi în urmă, Cătălin Rădulescu a anunţat că a depus o contestaţie faţă de hotărârea Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, în baza căreia fiecare regiune va fi reprezentată de către doi vicepreşedinţi, un bărbat şi o femeie, iar din fiecare judeţ ar urma să existe doar doi candidaţi.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26