Cătălin Ivan: Veste proastă pentru Europa

Cătălin Ivan spune că după vizita din Ungaria a înțeles modelul politicienilor din România, care vor să stăpânească țara. Europarlamentarul spune că probabil Viktor Orban va reuși să obțină cel de-al treilea mandat în fruntea Ungariei, ceea ce reprezintă "o veste proastă pentru întreaga Europă". 

"Despre vizita in Ungaria pot spune deocamdata ca am inteles care este modelul unor politicieni din tara noastra. Am inteles acum mai bine in ce directie vor sa duca tara. Sunt politicieni din toate partidele care viseaza sa stapaneasca tara, nu sa o conduca pe un drum firesc spre mai bine. 
Am convingerea ca nu vor reusi. Celor care nu inteleg inca pericolul care ne pandeste, ii invit sa viziteze Ungaria. Probabil ca Orban va obtine al treilea mandat consecutiv. Este o veste foarte proasta pentru Europa, dar mai ales pentru Ungaria. 
Maine se va incheia vizita delegatiei Comisiei de Control Bugetar din Parlamentul European si voi reveni cu concluziile acestor trei zile de lucru," a scris Cătălin Ivan pe contul său de socializare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel