Cât de periculos e praful saharian pentru mașini. Titi Aur, explicații după coada la spălătorii: Măcar pe geamurile laterale

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Fostul pilot de raliuri Titi Aur a explicat cât de periculos este praful saharian pentru mașini. 

Românii s-au trezit ieri dimineață cu mașinile acoperite de praf saharian și au luat cu asalt spălătoriile auto pentru a-și curăța automobilele.

VEZI ȘI: GALERIE FOTO Praf saharian pe mașini și haine: ”Praf roșu. Se vede și pe cer!”. Meteorologii atenționează că sunt concentrații mari

Expertul auto Titi Aur a explicat pentru DC News TV care este pericolul pe care îl prezintă praful saharian pentru mașini. Potrivit acestuia, este afectat doar aspectul mașinii, nu și siguranța. Totuși, geamurile laterale trebuie spălate manual, fiindcă pot reduce din vizibilitate.

"Pericolul nu este atât de mare. Este enervant, într-adevăr, mașinile sunt urâte, iar ștergătoarele de parbriz și cu lichidul reușesc să curețe destul de bine. În principiu nu este atât de grav, doar că geamurile laterale, da, într-adevăr, ar trebui curățate. E mai mult enervant decât periculos. Cu o cârpă, cu un bidon de apă să curățăm geamurile laterale un pic, dar în principiu nu este atât de grav, reduce vizibilitatea", explicat Titi Aur.

Vezi video pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel