Carmen Dan, violențe protest: Vă dau o informație în premieră

Carmen Dan
Carmen Dan

Prezentă în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Carmen Dan, ministrul de Interne, a vorbit despre violențele din timpul protestului din 10 august, oferind informații în premieră.

"O parte dintre agresori au fost identificaţi. Am să dau şi situaţia exactă. Ar trebui să aplicăm acest taler al echilibrului (...) Vă amintiţi mesajul preşedintelui, chiar pe 10 august, în care se pronunţă faţă de violenţele jandarmilor. În data de 11 august, a avut iar o solicitare către procurorul general, cerându-i să se autosesizeze. Ulterior a început dosarul. Din momentul în care s-au solicitat documente, informaţii, persoane din cadrul ministerului care să se ducă la audieri nu a fost niciun moment să ezit, să nu punem la dispoziţie tot ce s-a solicitat.

Vă dau o informaţie în premieră: luni după proteste, Parchetul General a solicitat 15 poliţişti care să lucreze în dosarul deschis acolo. De a doua zi, au fost delegaţi să lucreze în dosar, la dispoziţia Parchetului General. Ulterior, ştiţi cum au decurs lucrurile. A ieşit procurorul general şi a menţionat că procurorii îşi desfăşoară cu greu activitatea pentru că documentele sunt clasificate. Am încercat să dau un răspuns sincer şi argumentat. Este o componentă firească a unei structuri militare, care este foarte firesc să aibă documente clasificate", a spus Carmen Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel