Carmen Dan, anunț despre demisie. Ciutacu, două întrebări cheie

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a fost întrebată despre demisie, marți seară.

Așadar, întrebată, marți seară, la România TV, de jurnalistul Victor Ciutacu dacă ar fi dispusă să facă un compromis și să părăsească funcția pentru detensionarea situației la vârful PSD sau rămâne fermă pe poziții, Carmen Dan a răspuns astfel: „Fiecare are răspunderea lui. Eu cred că mi-am asumat această responsabilitate și este de datoria mea să merg până la capăt. Știu că nu am greșit. Cred că este o datorie de onoare să continui ceea ce am început".

„Până la urmă, ministrul de Interne a fost pus cu votul colegilor din Comitetul Executiv. Din punctul meu de vedere, este singura structură statutară care poate să-mi ceară să părăsesc mandatul de ministru. Credeți-mă că, într-o atare situație, am să fac și lucrul acesta fără absolut nicio rezervă”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Presiuni

De asemenea, întrebată de Ciutacu dacă a simțit o presiune pentru a ceda, a răspuns negativ. „Nu a pus nimeni presiune pe mine să cedez în povestea aceasta. În afară de solicitarea doamnei primar general, expusă în CEx, nu a existat nicio altă solicitare”, a spus ministrul de Interne. 

„Sunt pregătită să dau orice explicație”, a mai zis ministrul, marți seară, la România TV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel