Bono s-a întâlnit cu preşedintele Mexicului

bono, u2
bono, u2

Bono, solistul trupei irlandeze U2, s-a întâlnit în această săptămână cu preşedintele Mexicului pentru a discuta despre sărăcie şi violenţa cauzată de traficul de droguri, două dintre flagelurile care afectează această ţară de pe continentul american.

Rockerul irlandez s-a aflat în Mexic în această săptămână alături de colegii săi din trupa U2 pentru a susţine un concert din cadrul turneului mondial "360° Tour", informează express.co.uk, preluat de Mediafax.

Marţi, Bono şi-a sărbătorit ziua de naştere în capitala mexicană, Ciudad de Mexico, iar miercuri, 11 mai, a cântat cu U2 în acelaşi oraş. Totodată, joi, 12 mai, solistul irlandez s-a întâlnit cu preşedintele mexican Felipe Calderon.

Bono, un renumit activist pentru pace, a vizitat reşedinţa prezidenţială Los Pinos şi a discutat cu liderul acestei ţări despre problemele cu care se confrută Mexicul, dar şi despre problema încălzirii globale.

Potrivit presei mexicane, preşedintele Felipe Calderon i-a mulţumit rockerului irlandez pentru faptul că a vorbit despre violenţele din Mexic cauzate de traficul de droguri, pe scenă, cu ocazia concertului pe care trupa U2 l-a susţinut în seara de miercuri şi l-a felicitat apoi pe celebrul muzician pentru ziua lui de naştere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel