Bihor: Peste 1.100 de joburi oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Peste 1.100 de joburi vor fi oferite, vineri, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi de la Oradea, unde şi-au anunţat prezenţa 75 de firme din Bihor, peste 150 de locuri de muncă fiind pentru persoanele cu studii superioare.

Directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba, a precizat, joi, că din cele 150 de locuri de muncă pentru cei cu facultate, 50 sunt pentru ingineri, şefi de echipă, responsabili tehnici. Pentru cei cu studii medii, cele mai multe locuri de muncă sunt cele de operatori de producţie în diverse domenii - peste 200 de poziţii, montatori de subansambluri - peste 150, comerţ şi industrie Horeca, scrie Agerpres.

Evenimentul va avea loc vineri, în Sala Polivalentă a Universităţii Oradea, între orele 9,00 şi 15,00 intrarea fiind liberă pentru toţi.

Bursa este organizată în parteneriat cu Universitatea din Oradea şi sunt aşteptaţi nu numai proaspeţii absolvenţi, ci toţi bihorenii care nu au un job sau se gândesc să îl schimbe pe cel actual, indiferent cât timp a trecut de când au absolvit o instituţie de învăţământ.

AJOFM Bihor mai organizează vineri, în paralel, târguri similare, dar de o amploare mai mică, în sediile filialelor locale de la Marghita, Salonta, Aleşd şi Beiuş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel