Băsescu: Președintele, un soi de mobilă pentru Ponta

Traian Băsescu l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, miercuri seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "100% cu Robert Turcescu".

"E vinovat că Victor Ponta e încă premier", a spus Traian Băsescu. Fostul șef al statului a spus că Iohannis a creat condițiile ca Victor Ponta să revină în joc după ce a pierdut alegerile prezidențiale, a resuscitat cadavrul lui Ponta.

"Victor Ponta nu îl consultă, nu îi spune nimic și Ioahnnis nu zice nimic. Este complicele lui Ponta", a mai spus Traian Băsescu.

Fostul președinte a criticat și prestația de președinte a lui Klaus Iohannis: "Președintele României este un soi de mobilă pentru Ponta, l-am văzut pe președinte ca un om beteag mergând la Roma să audă că Italia ne susține pentru integrarea în Schengen. Nici o noutate, Italia ne susține de 10 ani. Nu înțeleg poziția președintelui, pare că singura lui misiune este să inventeze poziția de Prima Doamnă".

"Președintele are obligația să se manifeste public, nu e mobilier. Dacă nu vrea să fie un impostor trebuie să aibă atitudini publice, să îi reprezinte pe români, a precizat Traian Băsescu, în emisiunea realizată de Robert Turcescu, scrie Nașul.ro.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: În curând voi vorbi. Aș trimite DNA-ul să-i aresteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel