Băsescu: Președintele, un soi de mobilă pentru Ponta

Traian Băsescu l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, miercuri seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "100% cu Robert Turcescu".

"E vinovat că Victor Ponta e încă premier", a spus Traian Băsescu. Fostul șef al statului a spus că Iohannis a creat condițiile ca Victor Ponta să revină în joc după ce a pierdut alegerile prezidențiale, a resuscitat cadavrul lui Ponta.

"Victor Ponta nu îl consultă, nu îi spune nimic și Ioahnnis nu zice nimic. Este complicele lui Ponta", a mai spus Traian Băsescu.

Fostul președinte a criticat și prestația de președinte a lui Klaus Iohannis: "Președintele României este un soi de mobilă pentru Ponta, l-am văzut pe președinte ca un om beteag mergând la Roma să audă că Italia ne susține pentru integrarea în Schengen. Nici o noutate, Italia ne susține de 10 ani. Nu înțeleg poziția președintelui, pare că singura lui misiune este să inventeze poziția de Prima Doamnă".

"Președintele are obligația să se manifeste public, nu e mobilier. Dacă nu vrea să fie un impostor trebuie să aibă atitudini publice, să îi reprezinte pe români, a precizat Traian Băsescu, în emisiunea realizată de Robert Turcescu, scrie Nașul.ro.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: În curând voi vorbi. Aș trimite DNA-ul să-i aresteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel