Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu: În curând voi vorbi. Aș trimite DNA-ul să-i aresteze

Traian Băsescu a spus că în curând va spune tot ce știe și cere ca DNA-ul să-i aresteze pe judecătorii și procurorii implicați în tergiversarea dosarelor de retrocedări.

"Dacă nu ar fi trebuit să îmi apăr mandatul, aș fi ținut gura închisă. Îmi pasă de țara asta și simt nevoia să vorbesc! Ei sunt numiți toți. Cei care arestează azi și batjocoresc, nu sunt aleși, ci numiți, cu niște interese. Dacă o să am ocazia, eu voi vorbi! Sunt arestări fără discernământ. Un om ținut arestat 5-6 luni devine o victimă, pentru că el va fi condamnat de către judecători din solidaritate cu procurorii.

De ce credem că un procuror sau un judecător e un Dumnezeu din punct de vedere moral? Sunt procurori și judecători corupți cum sunt și politicieni corupți. Eu aș trimite DNA-ul să-i aresteze pe judecătorii care au tergiversat restituiri timp de 8-10 ani cu ajutorul procurorilor", a spus Traian Băsescu la Nașul TV.

Fostul președinte, atac la adresa liderilor Justiției

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa liderilor Justiției. 

"Acest tip de spectacol este dezavuat (și de partenerii externi n.r.). Sunt câțiva lideri ai Justiției care cred că le vor mai da un mandat ambasada SUA, ambasada Olandei sau altele. Se înșeală, se înșeală!

Pentru a exista o lege ANI în România, a existat un politician care s-a dus în Guvern și a bătut cu pumnul în masă să fie.

Ca să nu mai aibă politicienii intenția de a intra în justiție, a fost un om care s-a dus la ei și le-a spus: "Fără intervenții!". Nu le-am spus chiar așa, le-am spus mai dur, mai pe înțelesul lor", a spus Traian Băsescu, la Nașul TV, conform Știripesurse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel