Bănicioiu: Iohannis, indiferent ce ar face, crește

Nicolae Bănicioiu
Nicolae Bănicioiu

Prim-vicepreşedintele Pro România Nicolae Bănicioiu a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, că preşedintele Klaus Iohannis are ocazia să se reinventeze, în prezent, cu ajutorul lui Liviu Dragnea.

"Preşedintele Iohannis are acum un mod foarte bun de a se reinventa, pentru că îl are pe domnul Dragnea, care îi oferă atât de multe pe tavă, încât, indiferent ce ar face Iohannis, privit prin oglinda lui Dragnea mai creşte electoral. Pro România se gândeşte să nu lase stânga fără un candidat viabil pentru Cotroceni. În momentul de faţă, de la PSD nu e o persoană care să poată intra în turul al doilea, care să poată să ducă o luptă cu Iohannis", a afirmat Nicolae Bănicioiu.

Prezent la conferinţă, coordonatorul filialei Caraş-Severin a Pro România, Sorin Simescu, a afirmat că "uşa partidului este deschisă" pentru cei care doresc să se înscrie în rândurile formaţiunii.

"Avem organizaţii în 42 de localităţi, din totalul celor 77 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului Caraş-Severin, inclusiv în cele opt oraşe. Deocamdată, sunt 330 de membri cu adeziuni semnate. Noi nu ne rugăm de nimeni să vină la noi, însă uşa partidului este deschisă", a precizat Simescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel