Avocatul lui Traian Băsescu, prima declarație după audierea la PÎCCJ

Avocatul lui Traian Băsescu, Claudiu Dinu, a declarat, vineri, că fostul președinte nu se teme de justiție. 

Despre declarațiile fostului președinte date în fața instanței, avocatul său a afirmat: "A făcut o declarație, s-a apărat și și-a reafirmat poziția că este nevinovat cu privire la fapta pentru care este acuzat în cazul de față amenințarea. (...) Nu se teme (n.r. — de dosar), nu se teme de justiție, v-a spus-o și dânsul în nenumărate ocazii. Va veni, după cum observați, de câte ori va fi convocat (...) Sunt acte de procedură, dosarul urmează procedura legală", notează Agerpres

Claudiu Dinu a afirmat că PÎCCJ va decide ce urmează: "Este o decizie (n.r. trimiterea în judecată) care va aparține procurorului de caz, care va decide ce are de făcut în continuare raportat la materialul probator de până în acest moment. Poate mai administrează probe, poate să dea soluție într-un sens sau celălalt, asta nu pot să vă spun. (...) Vom depune toate probele care, în opinia noastră, justifică faptul că dl. președinte este vinovat de infracțiunea pentru care este acuzat de Parchet în acest dosar". 

Traian Băsescu a afimat, vineri, după ieșirea de la audieri la Parchetul General: "Nu am făcut decât un lucru simplu. Mă apăr și voi continua să mă apăr. (...) Este un punct de vedere, eu am altul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel