Autobuz din Bucureşti, atacat cu un pistol. Geamul a fost spart de o bilă metalică

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Geamul unui autobuz din Bucureşti a fost spart de o bilă metalică, cel mai probabil trasă dintr-un pistol. În autobuz se aflau mai mulţi călători. 

Potrivit Poliției București, joi seara, prin apel 112, o persoană a sesizat că în timp ce se deplasa cu un autobuz, pe un traseu din Sectorul 1, s-a auzit un zgomot puternic și unul dintre geamurile mașinii s-a spart.

Călătorii au avertizat conducătorul auto, care a oprit. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 5, care au demarat verificări.

În apropierea locului unde a oprit autobuzul, pe stradă, a fost găsită și ridicată o bilă metalică de mici dimensiuni. Nicio persoană nu a fost rănită, scrie Mediafax. 

Cercetările au fost preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Aceștia vor stabili dacă bila provine de la un pistol.

Nu este primul incident de acest tip 

În noiembrie 2020, călătorii unui tramvai din Capitală au trecut printr-o situaţie similară. Tramvaiul care circula pe Şoseaua Viilor din Capitală a fost atacat cu un obiect care a străbătut mijlocul de transport în comun spărgând două ferestre. Este vorba de o gaură de 6 cm în cele două geamuri.

Deşi iniţial s-a crezut că este vorba despre un pistol, gaura este prea mare pentru a fi vorba de aşa ceva. Nicio persoană nu a fost rănită. 

Trupele antitero, descindere într-un bloc de unde s-ar fi tras focuri de armă 

Pe 14 martie, trupele antitero au intrat într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei, după ce ar fi primit informaţii conform cărora de acolo s-ar fi tras mai multe focuri de armă. 

”Vorbim despre un apel la 112 prin care o persoană a sesizat că și-a găsit geamurile sparte de la mașină. Colegii de la Secția 4 s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările. O echipă antitero a intervenit în zonă pentru a depista persoana care a tras. Vorbim despre niște bile metalice. Nu există nicio persoană care să fi fost vătămată. Nu vorbim despre certitudini la acest moment. Vorbim despre bile metalice care au fost trase cu o posibilă armă sau cu altceva”, a declarat Comisar-șef de poliție Diana Sarcă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în direct la România TV. 

”Stau de șase ani aici, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. S-au găsit șase bile pe jos. Mă gândeam că poate este vorba de un puști teribilist care nu are ce face”, a declarat un martor la fața locului. 

VEZI ŞI Focuri de armă în Capitală. Echipele antitero au descins într-un bloc - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel