Focuri de armă în Capitală. Echipele antitero au descins într-un bloc - UPDATE

Mascații au intrat în această dimineață într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei, acolo de unde se presupune că s-ar fi tras mai multe focuri de armă. 

Dacă inițial s-a crezut că un copil folosește o praștie cu bile pentru a se juca, lucrurile au devenit mult mai serioase când geamurile mai multor mașini au fost sparte, iar bilele sunt metalice. 

Mai multe echipaje antitero au înconjurat în urmă cu puțin timp blocul din Sectorul 1 al Capitalei de unde s-ar fi tras mai multe focuri de armă. Doi jurnaliști de la România TV a fost la un pas de a fi răniți în timpul unei transmisiuni în direct. 

Ar fi vorba despre o armă cu bile, dar deocamdată nu se știe cine a tras. Se presupune că atacatorul s-ar fi aflat la etajul imobilului. La locul incidentelor au ajuns și echipe de anchetatori care caută și adună probe. 

Anunțul Poliției Municipiului București

”Vorbim despre un apel la 112 prin care o persoană a sesizat că și-a găsit geamurile sparte de la mașină. Colegii de la Secția 4 s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările. O echipă antitero a intervenit în zonă pentru a depista persoana care a tras. Vorbim despre niște bile metalice. Nu există nicio persoană care să fi fost vătămată. Nu vorbim despre certitudini la acest moment. Vorbim despre bile metalice care au fost trase cu o posibilă armă sau cu altceva”, a declarat Comisar-șef de poliție Diana Sarcă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în direct la România TV. 

”Stau de șase ani aici, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. S-au găsit șase bile pe jos. Mă gândeam că poate este vorba de un puști teribilist care nu are ce face”, a declarat un martor la fața locului. 

VEZI ȘI: Focuri de armă în plină stradă, în Sectorul 1 al Capitalei. Criminaliștii, la fața locului. Martor: Dacă era copilul în mașină îl omora pe loc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel