ATAC Charlie Hebdo. SUSPECȚII AU FOST IDENTIFICAȚI

Potrivit unor informații din presa franceză, cei trei suspecți în cazul atentatului armat de la redacția Charlie Hebdo au fost identificați.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Laura Chiriac, mărturisiri cutremurătoare: Nu se poate explica această stare de teroare

Este vorba despre trei bărbați care au vârste de 18, 32 și 34 de ani. Bărbații care au peste 30 de ani sunt frați, sunt de naționalitate franceză și s-au născut în arondismentul 10 din Paris. Se numesc Saïd et Chérif K.

Naționalitatea celui mai tânăr dintre ei - Hamyd M - nu se cunoaște până la acest moment, arată Metro News.fr. El este elev în ultimul an la Liceul Charleville-Mézieres, din cadrul Academiei din Reims.

Chérif K., unul dintre suspecți, era cunoscut de Poliție. El a fost judecat în 2008 în urma destructurării filialei irakiene "al 19-lea arondisment" din Paris. Bărbatul a fost arestat în 2005 în timp ce se pregătea să plece la Damasc. În perioada 2003-2005, această organizaţie ar fi încurajat zeci de tineri francezi să plece la lupte în Irak.

De asemenea, publicaţia "Le Monde" confirmă informaţia că cei trei suspecţi au fost identificaţi.

"Le Figaro" susține de asemenea că suspecții au vârste cuprinse între 18 și 34 de ani. Parchetul din Paris a refuzat să ofere mai multe detalii despre cei trei bărbați.

Trei indivizi au intrat miercuri în sediul săptămânalului de caricatură Charlie Hebdo unde au ucis 12 persoane, între care 8 jurnalişti. Alte persoane aflat în clădire au fost rănite, între care patru sunt în stare gravă. Atacatorii au reuşit apoi să fugă, nu înainte de a striga "Profetul a fost răzbunat". Ca urmare a atentatului de miercuri din Paris, gradul de alerta a fost ridicat la cel mai înalt nivel pe teritoriul Franţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel